Survivor 2022'de İkizler Birbirine Düştü! Sema Yarışmayı Bırakacağını açıkladı!

Survivor 2022'nin ikizleri Sema ve Seda kardeşler yarışmanın son bölümünde birbirine girdi. Yapılan dokunulmazlık oyununda Seda'nın kolundan sakatlanması sonrası Sema'ya söylediği sözler olay oldu. Tartışma konseye taşınınca Sema'dan ilginç açıklamalar geldi. Survivor Sema yarışmayı bırakacağını açıkladı.

Her bölümü ve her konseyi olay olan Survivor All Star 2022'de nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda kolundan Sakatlanan Survivor Seda, kardeşi Sema'ya çattı. Survivor 2022'de İkizler Birbirine Düştü! Sema Yarışmayı Bırakacağını açıkladı!

Survivor Sema ve Seda kardeşler birbirine düştü. Survivor 2022' nin son eleme konseyinde İkizlerin birbirleri için ettiği sözler sonrası Sema yarışmayı bırakacağını açıkladı.

Survivor 2022'de İkizler Birbirine Düştü! Sema Yarışmayı Bırakacağını açıkladı!

Survivor Sema Yarışmayı Bırakacağını Açıkladı

Survivor 2022'nin ikizleri Sema ve Seda küs mü soruları geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında rakip olarak mücadele eden iki sık sık karşı karşıya geliyor. Ancak bu kez Seda sakatlanıp Sema'dan yardım istediğinde yanında göremeyince olay patladı.

Survivor 2022'de İkizler Birbirine Düştü! Sema Yarışmayı Bırakacağını açıkladı! - Resim : 2

Seda, sakatlığı sırasında yanına Sema'nın gelmesini istediğini ancak kardeşini yanında göremediği için kızdığını ifade etti. Acun Ilıcalı'nın da ödül kazandıkları zaman ne hissettiğini, zor olup olmadığını sorması üzerine Sema, zorlandığını açıkladı. Duygusal olarak Seda kadar güçlü olmadığını ve bunu ne kadar süre daha devam ettirebileceği konusunda şüpheleri olduğunu dile getirerek kararları olduğunu açıkladı.

"En büyük korkum buydu. Kardeşimle bir sorun yaşar mıyım, kırar mıyım? Bu çok zor. Kardeşinin rakip olması çok garip bir şey. İleride bir şey olacak diye çok korkuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Survivor 2022'de İkizler Birbirine Düştü! Sema Yarışmayı Bırakacağını açıkladı! ile ilgili etiketler survivor ikizler survivor sema survivor seda Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.