Survivor 2022'de Hikmet Bu Kez Gökhan Keser'e Saldırdı!

Survivor 2022'de Gönüllüler takımında iç çatışmalar bitmiyor. Geçtiğimiz gün Hikmet ve Yunus Emre Özden arasında yaşanan kavga görüntüleri adayı ayağa kaldırmıştı. Survivor Hikmet bu kez Gökhan Keser ile tartıştı. İkili arasında yaşan sert diyalog sonrası Gökhan Kesere, 'Bundan sonra her konseyde senin adını yazacağım' dedi.

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor All Star 2022'de parkur mücadeleleri devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunlarının sonuçları da takımların kendi içlerinde tartışmalarına neden oluyor. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında bu kez Hikmet ve Gökhan Keser birbirine girdi. Survivor 2022'de Hikmet Bu Kez Gökhan Keser'e Saldırdı!

Gönüllüler takımında Hikmet geçtiğimiz akşam Survivor Yunus Emre Özden arasında yaka paça kavga yaşanmış, görüntüler Exxen platformunda yayınlanmıştı.

Survivor 2022'de Hikmet Bu Kez Gökhan Keser'e Saldırdı!

"Hikmet Bu Kez Gökhan Keser'e Saldırdı"

Survivor Hikmet ve Gökhan Keser arasında yaşanan tartışma adaya damga vurdu. Oyunu kaybeden takım içerisinde yer alan ikiliden Survivor Gökhan, Hikmet'i adada bir köşeye çekerek, 'Bundan sonra elemelerde hep seni yazacağım' dedi.

Gökhan Keser, Hikmet hakkında benchte, 'bana olan nefretini gözlerinden okudum, çok rahatsız oldum' dedi. Hikmet ise cevap olarak, 'Ben yörük çocuğuyum, bundan sonra benimle muhatap olma' dedi. 

 

Survivor 2022'de Hikmet Bu Kez Gökhan Keser'e Saldırdı! ile ilgili etiketler Survivor survivor hikmet survivor gökhan gökhan keser
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.