Survivor 2022'de Hakaretler Havada Uçuştu! Yunus Emre Hikmet'e Ayı Dedi, Acun Ilıcalı Çıldırdı!

Survivor 2022'de öyle konsey görülmedi. Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı Survivor All Star'da Hikmet ve Yunus Emre gerilimi dinmiyor. Yarışmanın 22. bölüm fragmanında toplanan ada konseyinde Survivor Yunus Emre'nin Hikmet'e 'Ayı' demesi Acun Ilıcalı'yı çıldırttı. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...

Her bölümü, her konseyi bir başka gerilime sahne olan Survivor All Star yeni bölüm fragmanıyla da izleyicileri ayağa kaldırdı. Parkur mücadelelerinin kıran kırana geçtiği yarışmada yarışmacıların öfkesi, hırsı konseye taşındı. Survivor 22. bölüm fragmanında Yunus Emre Özden'in Hikmet'e 'Ayı' imasından bulunması herkesi şoke etti. Survivor 2022'de Hakaretler Havada Uçuştu! Yunus Emre Hikmet'e Ayı Dedi, Acun Ilıcalı Çıldırdı!

Survivor Yunus Emre Özden'in Hikmet öfkesi dinmiyor. Geçtiğimiz hafta yaka paça birbirine giren ikilinin kavga görüntüleri RTÜK kuralları gereği tv8'de yayınlanmamış, görüntüler Exxen platformunda ekrana gelmişti.

Survivor 2022'de Yunus Emre Hikmet'e 'Ayı' İmasında Bulundu!

Hikmet ve Yunus Emre arasında yaşanan kavga yeni bölümde konseye taşındı. Survivor Yunus Emre Hikmet'e dönerek, 'Söylediklerimden pişman değilim. Ayı da bir hayvan kaplan da bir hayvan' diyerek ayı imasında bulundu.

Survivor 2022'de Hakaretler Havada Uçuştu! Yunus Emre Hikmet'e Ayı Dedi, Acun Ilıcalı Çıldırdı!

Acun Ilıcalı Bu Sözlere Çıldırdı

Acun Ilıcalı, Survivor yeni bölüm fragmanında Yunus Emre Özden'in bu sözleri sonrası adeta çıldırdı. Ilıcalı, 'Sen Ne diyorsun ya! Bak sana son kez söylüyor, bir daha konseyde bu sözlerde bulunursan..' diyerek ihraç tehdidinde bulundu.

Survivor All Star 2022 13 Şubat 2022 Pazar akşamı 22. bölümüyle ekrana gelecek.

Survivor 2022'de Hakaretler Havada Uçuştu! Yunus Emre Hikmet'e Ayı Dedi, Acun Ilıcalı Çıldırdı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.