Survivor 2022'de Gönüllüler Takımı İntihar Ediyor! 5. Eleme Adayı Da Belli Oldu!

Survivor 2022'de eleme heyecanı devam ediyor. 14 Mayıs Survivor 5. eleme adayı da Gönüllüler takımından oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıran kırana geçen oyunları kaybeden Gönüllüler adeta initihar etti. Haftanın 5. eleme adayı da belli oldu.

Her bölümü ile bir başka heyecana sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık ve eleme heyecanı sürüyor. Ekranların en sevilen yarışmasında bu akşam bir ilk de gerçekleşti. Hafta boyunca yapılan tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı 5 eleme adayını da içinden çıkardı. Survivor 2022'de Gönüllüler Takımı İntihar Ediyor! 5. Eleme Adayı Da Belli Oldu!

Survivor Gönüllüler takımı 5 eleme adayı birden verdi. Dokunulmazlık oyunlarında üst düzey performans gösteren Ünlüler takımı hafta boyunca yapılan oyunların tamamını kazanarak adeta şov yaptı. Gönüllüler takımı ise Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Seda Ocak ve Ogeday Girişken'i eleme adayı göstererek bir ilke imza attı.

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımı İntihar Ediyor! 5. Eleme Adayı Da Belli Oldu!

SURVİVOR 5. ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Survivor All Star 2022'de eleme adayları da belli oldu. Yarın yapılacak son dokunulmazlık oyununu da Ünlüler takımının kazanması halinde eleme adaylarının tümü Gönüllüler takımı arasından çıkacak.

Survivor 105. bölüm Yarın akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

 

Survivor 2022'de Gönüllüler Takımı İntihar Ediyor! 5. Eleme Adayı Da Belli Oldu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor gönüllüler survivor all star gönüllüler eleme adayı 5. eleme adayı belli oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.