Survivor 2022'de Gökhan Keser Ettiğini Buldu! Sosyal Medyada Tepki Yağdı!

Survivor 2022'de nefes kesici mücadeleler hem parkurda hem devam ediyor. Dokunulmazlık mücadelesinde Hikmet'in hareketi sonrası yaptığı hareket Survivor Gökhan'ı sinirlendirdi. Ancak sosyal medya kullanıcıları Gökhan Keser'e önceki hafta Batuhan'la olan 'yüzüme karşı sevinme' diyaloğu hatırlatıldı.

Her bölümüyle heyecan ve gerilimin tavan yaptığı Survivor All Star 2022'de bu kez Gökhan Keser ile Hikmet arasında yaşanan diyalog damga vurdu. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden Gönüllüler takımı birbirine düştü. Survivor 2022'de Gökhan Keser Ettiğini Buldu!

Survivor Gökhan Keser'in Hikmet'in sayı aldıktan sonra kendisine karşı yaptığı harekete sinirlenmesi ikili arasında sert diyalogların yaşanmasına neden oldu. Keser, 'Yüzüme karşı sevinmesinde bana olan nefretini gördüm' dedi. Ancak bu hareket kısa bir süre önce Gökhan ile Batuhan arasında yaşanmıştı.

Survivor 2022'de Gökhan Keser Ettiğini Buldu! Sosyal Medyada Tepki Yağdı!

"Gökhan Keser Ettiğini Buldu"

Survivor Gökhan, geçen hafta Batuhan'ın yüzüne bağırarak sevindiği için kendini haklı görmüş ve gerginlik yaşanmıştı. Bu kez kendi takımından Hikmet'in kendisine karşı sevinmesine sinirlenen Gökhan Keser'e sosyal medyada tepki yağdı.

Survivor 2022'de Gökhan Keser Ettiğini Buldu! Sosyal Medyada Tepki Yağdı! - Resim : 2

Yüzüme bakarak sevinme diyen Batuhan'a 'sana mı soracağım' diyen Gökhan Keser kendi takımından Hikmet yüzüne bakarak sevindi diye hesap sorunca tepki çekti.

Survivor 2022 13 Şubat Pazar akşamı yeni bölümüyle tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Gökhan Keser Ettiğini Buldu! Sosyal Medyada Tepki Yağdı! ile ilgili etiketler Survivor 2022 gökhan keser survivor gökhan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.