Survivor 2022'de Çarşı Pazar Karışıyor! Yeni Haftanın Takımları Belli Oldu!

Survivor 2022'de yeni haftanın takımları belli oldu. Uzun bir aradan sonra çarşı Survivor'da çarşı pazar karışıyor. Bireysel yarışmalar öncesi son 1 elemenin olacağı yarışmada kurulan yeni takımlar herkesi heyecanlandırdı. İşte 12 Haziran Survivor All Star'da yeni takımlar...

Her bölümü ile bir başka heyecana neden olan Survivor All Star 2022'de haftanın yeni takımları belli oldu. Uzun bir aradan sonra herkesi heyecanlandıran Ünlüler ve Gönüllüler takımları bireysel yarışmalar öncesi son 1 eleme adayını çıkaracak. Survivor 2022'de Çarşı Pazar Karışıyor! Yeni Haftanın Takımları Belli Oldu!

Survivor 12 Haziran Dokunulmazlık oyunu öncesi yeni haftanın takımları da belli oldu. Son 9 yarışmacının kaldığı yarışmada 1 elemeden sonra bireyesel yarışmalara geçilecek. 11 Haziran Survivor'da elenen isim Anıl Berk Baki olmuştu.

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLARDA KİMLER VAR?

Survivor All Star'da son 9 yarışmacının kıran kırana mücadelesi sürüyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yeniden oluşmasıyla birlikte dokunulmazlık oyunları da devam ediyor.

Survivor 2022'de Çarşı Pazar Karışıyor! Yeni Haftanın Takımları Belli Oldu!

İşte Survivor'da Yeni Haftanın Takımları...

Mavi Takım

Nisa Bölükbaşı

Ogeday Girişken

Berkan Karabulut

Atakan Arslan

Kırmızı Takım

Nagihan Karadere

Batuhan Karacakaya

Hikmet Tuğsuz

Adem Kılıçcı

Ayşe Yüksel

 

Survivor 2022'de Çarşı Pazar Karışıyor! Yeni Haftanın Takımları Belli Oldu! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor yeni takımlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.