Survivor 2022'de Can Yakan Olay! Evrim Halkayı Fırlattı, Adem Yaralandı! Sema Bu Olaya Patladı

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları artık yaşam savaşına dönüştü. Survivor Evrim Keklik'in fırlattığı halka Adem Kılıçcı'ya isabet etti! Yeni haftada yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybederek 5 eleme adayı çıkartan Gönüllüler takımında sinirler iyice gerildi. Evrim ve Sema Aydemir arasında geçen olay diyalog ise işin boyutunu değiştirdi.

Her bölümü, her dokunulmazlık oyunu bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Yeni hafta da yapılan tüm oyunları kazanan Ünlüler takımı adeta şov yaparken Gönüllüler'de ise sinirler gerilmiş durumda. Survivor 2022'de Can Yakan Olay! Evrim Halkayı Fırlattı, Adem Yaralandı! Tepkiyse Sema'dan Geldi.

Survivor Evrim Keklik'in fırlattığı halkanın Adem Kılıçcı'ya isabet etmesi parkura damga vurdu. 15 Mayıs Survivor Dokunulmazlık oyunu sırasında oyunu kaybeden Keklik, elindeki halkayı fırlattı. Halkanın sekerek Survivor Adem'e gelmesi olası bir sakatlığa yol açıyordu.

Evrim ve Sema Aydemir Arasında Gergin Diyalog!

Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir, Evrim Keklik'in attığı halkanın Adem'e gelmesi üzerine, "Lanet olsun ya! Sen ne demeye çalışıyorsun ya! Düş artık yakamızdan" diyerek tepkisini dile getirdi.

Haftanın eleme adaylarından olan Keklik ise, "Adem bir şey demiyor, senin sesin çıkıyor" cevabıyla Survivor Sema'nın sinirlerini iyice zıplattı.

Survivor 105. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Can Yakan Olay! Evrim Halkayı Fırlattı, Adem Yaralandı! Sema Bu Olaya Patladı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Evrim Evrim Keklik sema aydemir survivor sema adem kılıççı survivor adem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.