Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga

Survivor 2022 Nefes kesen mücadelerle devam ediyor. Survivor 15. bölüm fragmanında yer yerinden oynuyor. Kavga üstüne kavganın yaşandığı parkurda Birsen Bekgöz bayıldı. Ardından Ünlüler takımından Sema ve Nagihan Berna'nın üzerine yürüdü. Çıkan kavga görüntülerinde Survivor Nagihan Karadere'nin Berna'nın etini sıktığı görüldü. Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga! İşte Survivor 15. bölüm fragmanı...

Survivor 15. Bölümde takımlar birbirine girdi. tv8'in en çok izlenen yarışması Survivor All Star 2022 mücadelenin yanısıra kavgaların da adresi oldu. Hırsına yenik düşenlerin, rekabete dayanamayıp bayılanların yarışması Survivor 2022 yeni bölüm fragmanında gördüklerinize inanamayacaksınız. Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga!

İlk Kıvılcım Sercan ve Nisa Arasında Çaktı!

Merakla beklenen yeni bölümüyle Survivor 2022 artık bambaşka bir boyuta taşındı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanında ilk kıvılcım Sercan ve Nisa arasında çaktı. 

Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga

Nagihan, Berna'nın Etini Kopardı!

Survivor 2022 yeni bölümünde Nagihan Karadere, Berna Kekliker'in üzerine yürüdü. Araya diğer yarışmacıların girmesi bile Nagihan'ı durduramadı. 'Seni Yolarım' diyerek üstüne yürüdüğü Survivor Berna'nın etini sıkan Karadere, 'Benim diyen erkeği bile paket edebilecek kadınlarız. Çok defa da yaptım. Bir tane çakıyorum ağzına, yapıştırıyorum' sözleriyle konseye damga vurdu.

Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga - Resim : 2

'Bir Daha Dokunursan Şovu Göstereceğim'

Survivor Berna ise Nagihan'ın bu sözlerine, 'Nagihan bir daha bana dokunursa o zaman sana şovun ne olduğunu göstereceğim' diyerek meydan okudu.

Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga - Resim : 3

Birsen Bekgöz Bayıldı!

Sürgün adasına iki kez giden yarışmacı Survivor Birsen Bekgöz ise parkurda bayıldı. All Star mücadelesinin yaşandığı Dominik'te nefes kesecekk bölüm Cumartesi ekrana gelcek.

Survivor 15. bölüm bu Cumartesi tv8'de.

 

Survivor 2022'de Birsen Bayıldı, Nagihan Berna'nın Etini Kopardı! Kavga Üstüne Kavga ile ilgili etiketler Survivor fragman Nagihan berna nisa Sercan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.