Survivor 2022'de Beklenen Oldu! Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan Laf Dalışına Girdi, Ortalık yandı!

Survivor 2022'de dokunulmazlık heyecanı sürüyor. 6 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyunu sırasında eski takım arkadaşları laf dalaşına girdi. Ünlüler takımında beraber olan Survivor Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasında beklenen tansiyon yükseldi. Kırmızı ve Mavi takım arasında kıran kırana geçen oyunda Survivor Evrim ve Hikmet arasında da tartışma çıktı.

Her bölümü ile bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 6 Haziran Pazartesi akşamı oynanan ve kıran kırana mücadeleye sahne olan oyun sırasında eski takım arkadaşları birbirine girdi. Survivor Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan arasındaki Yükselen Tansiyon Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz da katıldı. Survivor 2022'de Beklenen Oldu! Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan Laf Dalışına Girdi, Ortalık Yandı!

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ünlüler takımından eski takım arkadaşları olan ve uzun süredir birbirlerini tartan Survvior Atakan ve Adem Kılıçcı arasında gerginlik yaşandı. Avatar Atakan'ın, "Boş atışları iyi sayıyorum" tahirikine Kılıçcı'dan cevap gecikmedi.

Survivor Adem Kılıçcı, "Boş işlerle ilgilenmeyi seviyorsun" cevabınıı verdi. Ancak Atakan Arslan, "Boş işler, seninle ilgileniyorum. En boş işim sensin benim" deyince tansiyon yükseldi.

Survivor 2022'de Beklenen Oldu! Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan Laf Dalışına Girdi, Ortalık yandı!

EVRİM VE HİKMET ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ!

Survivor All Star'da Gönüllüler takımında yer alan eski takım arkadaşları Survivor Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz da tartıştı. Keklik'in, "Seninle olan hiçbir olay umrumda değil benim" diyerek Hikmet'i yerden yere vurdu.

Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan takım ve haftanın ikinci eleme adayı az sonra belli oalcak.

Survivor 2022'de Beklenen Oldu! Adem Kılıçcı ve Avatar Atakan Laf Dalışına Girdi, Ortalık yandı! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem kılıçcı adem kılıççı Avatar Atakan Survivor Atakan dokunulmazlık oyunu kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.