Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Gözünün Yaşı Dinmedi! Survivor Sema'nın Sözleriyle Dağıldı

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. Survivor Ayşe Yüksel'e ağır psikolojik şiddet uygulayan Sema Aydemir, Seda Ocak'ın elenmesi hazmedemedi. Her oyunda bir yarışmacıya saldıran Aydemir'in hedefinde bu kez Ayşe Yüksel vardı. Yüksel, duydukları karşısında gözyaşları içerisinde kaldı. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Gözünün Yaşı Dinmedi! Survivor Sema'nın Sözleriyle Dağıldı.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de Sema Aydemir'in gazabına uğrayan son isim Survivor Ayşe Yüksel oldu. İkizi Seda Ocak'ın elenmesini bir türlü kabullenemeyen Survivor Sema, parkur oyunlarındaki hıncını Ayşe Yüksel'den çıkardı. Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Gözünün Yaşı Dinmedi! Survivor Sema'nın Sözleriyle Dağıldı.

Survivor Sema Aydemir'in hedefinde bu kez Ünlüler takımından Ayşe Yüksel vardı. Dokunulmazlık oyunundaki hıncını Survivor Ayşe Yüksel'den çıkaran Aydemir, tıpkı Survivor Panorama'daki yorumculuğuna benzer sözler söyledi.

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'e Ağır Psikolojik Şiddet! Başrolde Sema Aydemir Var!

SEMA AYDEMİR'İN SON KURBANI AYŞE OLDU!

Survivor All Star'da çemkirme rekortmeni olan Sema Aydemir, dokunulmazlık oyununda benchte Ayşe Yüksel'e sardı. Yüksel, "Ben deyince mi batıyor hep size" diye sorunca Sema Aydemir çılgına döndü. Aydemir, "Bravo Ayşe, çok mağdur oldun" diyerek iğneli okunu fırlattı.

Survivor 2022'de Sema Aydemir'in Son Kurbanı Ayşe Yüksel Oldu! Ayşe Gözyaşlarını Tutamadı!

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Gözünün Yaşı Dinmedi! Survivor Sema'nın Sözleriyle Dağıldı

Aydemir, "Herkes bir şey dediğinde seni koruyan benim, ağlama boşuna" diyerek tartışmayı uzatında Survivor Ayşe Yüksel gözyaşlarına boğuldu. Yüksel'in hayranları ise sosyal medyada Sema'ya ateş püskürdü. 

 

Survivor 2022'de Ayşe Yüksel'in Gözünün Yaşı Dinmedi! Survivor Sema'nın Sözleriyle Dağıldı ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 Survivor Ayşe Yüksel survivor sema aydemir sema aydemir Ayşe Yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.