Survivor 2022'de Avatar Atakan'dan Adem Kılıçcı'ya Çirkin Hareket! Durmadı Bir de Anıl'ı Fırçaladı! Diskalifiye Geliyor!

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları sürüyor. 6 Haziran Survivor Dokunulmazlık oyunu sırasında Avatar Atakan'ın Survivor Adem Kılıçcı'ya yaptığı çirkin hareket sonrası ortalık savaş alanına döndü. Atakan bununla da kalmayarak Kılıçcı'nın üzerine yürüdü. İkilinin arasında diğer yarışmacılar zorlukla girebildi.

Her bölümü bir başka tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyunları tüm heyecanıyla sürüyor. Bireysel oyunlara kalabilmek için yarışmacıların kıran kırana mücadelesi sürüyor. 6 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununda Survivor Atakan Arslan ile Adem Kılıçcı arasondaki tansiyonu yüksek anlar bugüne kadar hiç görülmedi. Survivor 2022'de Avatar Atakan'dan Adem Kılıçcı'ya Çirkin Hareket! Durmadı Bir de Anıl'ı Fırçaladı! Diskalifiye Geliyor!

Survivor Adem Kılıçcı ile dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen Avatar Atakan Arslan, deniz üzerindeki engelde Kılıçcı'ya yaptığı tepki çeken hareket ikiliyi burun buruna getirdi. Zor sakinleştirilen Adem ve Atakan ikilisinin kavgası parkura damga vurdu.

Ünlüler takımından eski takım arkadaşı olan Adem ve Atakan'ın skandal kavgası taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti. Atakan'ın Oyun sırasında rakibini aşağılayıcı hareket yaptığını düşünenlerin çoğunlukta olduğu kavganın görüntüleri bugüne kadar hiç görülmedi.

Avatar Atakan'dan Adem Kılıçcı'ya Saygısızlık!

Survivor All Star'da Atakan Arslan'ın Survivor Adem Kılıçcı'ya saygısız hareketi sosyal medyada da geniş yankı buldu. Görüntüleri izleyenler Atakan'ın kesin diskalifiye edilmesi gerektiğini düşündüler.

Atakan Arslan'ın Survivor Adem'in üzerine yürüdüğü anlar da Anıl Berk Baki ve Survivor Nagihan Karadere ikilinin arasına girdi. Atakan, Anıl'ın kendisini tutması üzerine deliye döndü.

Milli Boksör ve All Star şampiyonu Adem Kılıçcı ile Muay Thai dövüşcüsü Atakan Arslan'ın kavga ettiği anlar Survivor 126. bölümüne damga vurdu!

İşte O Hareket!

AVATAR ATAKAN DİSKALİFİYE EDİLİR Mİ?

Daha önce de adı tartışmalara karışan Atakan Arslan'ın bu çirkin hareket sonrası diskalifiye edilip edilmeyeceği de merak edildi. Acun Ilıcalı'nın toplanacak konseyde Atakan'a ceza vermesi bekleniyor.

Survivor 126. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

Survivor 2022'de Avatar Atakan'dan Adem Kılıçcı'ya Çirkin Hareket! Durmadı Bir de Anıl'ı Fırçaladı! Diskalifiye Geliyor! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem kılıçcı adem kılıççı Survivor Atakan Atakan Arslan çirkin hareket dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.