Survivor 2022'de Adem'e Yenilen Hikmet Küp Fırlattı, Parkuru Terk Etti!

Survivor 2022'de dokunulmazlık oyunları kıran kırana geçiyor. Survivor Hikmet Tuğsuz, geçtiğimiz günlerde tartıştığı Adem Kılıçcı'ya oyun kaybedince sinirinden küp fırlatarak parkuru terk etti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Haftanın 3. eleme adayının belli olacağı dokunulmazlık oyunu ve fragman detayları haberimizde...

Survivor 98. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor All Star 2022'de artık finale doğru gidiliyor. Yeni kadrolarla yarışan Kırmızı ve Mavi takım kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi veriyor. Parkurda yaşanan mücadele benchte ve konseyde tartışmalara neden oluyor.

Survivor Hikmet ve Adem Kılıçcı arasındaki tartışma iyice alevlendi. İkili arasında günlerdir süren gerilim bu akşam farklı bir boyut kazandı. Dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıa gelen Survivor Adem Kılıçcı ve Hikmet Tuğsuz arasında oyunu Adem kazandı.

Hikmet'in yenilgi sonrası küpü fırlatması ve parkuru terk etmesi ise hafızalara kazınacak cinstendi.

Survivor 2022'de Adem'e Yenilen Hikmet Küp Fırlattı, Parkuru Terk Etti!

SURVİVOR 98. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 98. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununun oynandıığı yarışma sonrası eleme adayı da belli olacak.

Survivor 98. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

Survivor 2022'de Adem'e Yenilen Hikmet Küp Fırlattı, Parkuru Terk Etti! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor adem kılıçcı survivor hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.