Survivor 2022'de Adem Kılıçcı'nın İstediği Oluyor! Potaya Soktuğu Berkan Karabulut Elendi!

Survivor 2022'de eleme heyecanı devam ediyor. 21 Haziran Survivor kim elendi sorusu da yanıtını buldu. Bireysel dokunulmazlık oyunlarında adeta şov yapan Survivor Adem Kılıçcı'nın potaya soktuğu isim Berkan Karabulut adaya veda etti.

Her bölümü bir başka heyecan sahne olan Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı devam ediyor. 21 Haziran Survivor kim elendi sorusu yanıtını buldu. Bireysel oyunlarda adeta şov yapan eski şampiyon Survivor Adem Kılıçcı'nın eleme ptasına soktuğu son isim Survivor Berkan Karabulut adaya veda etti. Survivor 2022'de Adem Kılıçcı'nın İstediği Oluyor! Potaya Soktuğu Berkan Karabulut Elendi!

Survivor Berkan Karabulut'un elenen son isim olması takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Eleme potasındaki Survivor Nisa Bölükbaşı, Hikmet Tuğsuz, Nagihan Karadere gibi rakiplerine SMS sıralamasında geri düşen Karabulut, oynanan dokunulmazlık oyununda bir de sakatlık yaşadı. Bu sonuçla birlikte Gönüllüler takımından sadece Nisa Bölükbaşı kaldı.

SURVİVOR'DA ADEM'İN İSTEDİĞİ OLUYOR!

Survivor All Star'da Adem Kılıçcı şov devam ediyor. Survivor şampiyonluğunun en büyük adayı olan Survivor Adem Kılıçcı'nın eleme potasına soktuğu her isim adaya veda ediyor. Önce Avatar Atakan, Sonra Survivor ogeday Girişken ve son olarak Berkan Karabulut'u adadan gönderen Adem Kılıçcı, son eleme konseyinde kendi takımında iki ismi de eleme adayı olarak gösterdi.

21 Haziran Survivor eleme konseyinde elenen son ismin Survivor Berkan Karabulut olması herkesi şaşırttı. Bazı iddialara göre Survivor Nagihan'ın Adem'den bilerek kendisini potaya sokmasını istediği çünkü Berkan'ın eleneceğini bildiği yer alıyor.

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı'nın İstediği Oluyor! Potaya Soktuğu Berkan Karabulut Elendi!

SURVİVOR BERKAN ELENDİ Mİ?

21 Haziran Survivor'da elenen son isim Berkan Karabulut oldu.

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı'nın İstediği Oluyor! Potaya Soktuğu Berkan Karabulut Elendi! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor berkan elendi mi berkan karabulut elendi mi survivor adem adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.