Survivor 2022'de Adaya Veda Eden Yasin Obuz Şampiyonluk Adayını Açıkladı!

Survivor All Star 2022'ye veda eden Yasin Obuz şampiyonluk adayını açıkladı. Potaya girdiği Hikmet, Evrim ve Gökhan Keser arasından adaya veda eden isim olan Survivor Yasin Obuz giderayak kalbindeki şampiyonu da açıkladı.

Her eleme konseyi bir başka hüzne sahne olan Survivor All Star 2022'de adaya son veda eden isim Yasin Obuz oldu. Güçlü eleme adayları arasından sıyrılamayarak Survivor şampiyonluk hayallerine veda eden Obuz, şampiyonluk adayını açıkladı.

Yasin Obuz adaya veda ederken son sözleri ile de yine olay oldu. Gönüllüler takımının hırçın yarışmacısı Survivor Yasin obuz, adaya veda eden son isim oldu.

Survivor 2022'de Adaya Veda Eden Yasin Obuz Şampiyonluk Adayını Açıkladı!

YASİN OBUZ ŞAMPİYONLUK ADAYINI AÇIKLADI

Survivor 2022'den elenmesiyle herkesi şoke eden Yasin Obuz, Gönüllüler adasında en yakın arkadaşı olan Gökhan Keser'i destekleyeceğini ve kalbindeki şampiyonun Survivor Gökhan Keser olduğunu açıkladı.

Survivor 2022'de Adaya Veda Eden Yasin Obuz Şampiyonluk Adayını Açıkladı! ile ilgili etiketler Survivor Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.