Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'dan Masterchef itirafı!

Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'dan Masterchef itirafı! Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, katıldığı Survivor Ekstra programında samimi açıklamalarda bulundu. 2019 yılında Edirne'deki Masterchef elemelerine katılan İsmail Balaban, yeni sezonu bu akşam başlayacak olan MasterChef 2021 hakkında konuştu.

Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'dan Masterchef itirafı!

Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'dan Masterchef itirafı! Dün akşam TV8'de canlı yayınlanan Survivor 2021 finalinde Poyraz'ı geçerek Survivor şampiyonu olan İsmail Balaban meğer MasterChef elemelerine katılmış. Yemek yarışmasına katılmak için başvuru yapan İsmail Balaban, Survivor'a katılarak aylarca aç kalmış!

SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU İSMAİL BALABAN'DAN İTİRAF!

Survivor şampiyonu olduktan sonra ilk açıklamalarını TV8'de yayınlanan Survivor Panorama adlı programda yapan şampiyon yarışmacı İsmail Balaban, başından geçenleri anlattı. Bir dönem Edirne'deki MasterChef elemerlerine katıldığını açıklayan İsmail Balaban ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

2019 yılında Masterchef Edirne elemelerine kendisiyle birlikte 5 pehlivanın konuk olarak katıldığnı açıklayan İsmail Balaban, MasterChef yetkilileri ile samimi diyaloğunu anlattı. Balaban, MasterChef elemelerinde aslında Survivor takipçisi olduğunu ve kendisini bir gün Survivor adasında görmek istediğini söylemiş. 

MasterChef yemek yarışmasına katılmak için gittiği elemeler sonrası Survivor yolu açılan İsmial Balaban, aylarca aç kalarak bir nevi kaderin cilvesini yaşadı. Sonuna kadar şampiyonluk mücadelesi veren İsmail Balaban, rakiplerini ekarte ederek Survivor 2021 şampiyonu oldu.

 

 

 

 

Survivor 2021 Şampiyonu İsmail Balaban'dan Masterchef itirafı! ile ilgili etiketler Survivor survivor 2021 şampiyonu ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.