Survivor 2021 Nagihan Karadere kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor 2021 Nagihan Karadere kimdir? Survivor yarışmacılarından Nagihan Karadere yeni sezonda merak edilen isimler arasında yer aldı. Nagihan Karadere kaç yaşında? Nereli? Evli mi? İşte Survivor Nagihan Karadere hakkında tüm bilinmeyenler…

Survivor 2021 Nagihan Karadere kimdir? Yeni sezonda Survivor 2021 kadrosunda yer alacak yarışmacılar arasında olan Nagihan Karadere, televizyon dünyasında da çok yakından takip edilen kişiler arasında yer almayı başardı.

Daha öncesinde de katıldığı Survivor yarışmalarında dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Nagihan Karadere, göstermiş olduğu başarıların yanında yarattığı polemikler ile de sık sık gündemde kalarak adından sıkça söz ettirmişti.

SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1 Ocak 1984 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya gelen Nagihan Karadere, küçük yaşlardan itibaren profesyonel anlamda atletizmle ilgilendi. 2003 senesinde Köstence'de tertip edilen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalyanın sahibi oldu.

Survivor 2021 Nagihan Karadere

2012 Yaz Olimpiyatları esnasında 400 metre engelli seçmelerinde yer alan Karadere, hatalı çıkış sebebi ile yarışmadan diskalifiye edildi. Londra Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilen elemelerde de 4. seride yarışmak için 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan koşmaya başlayınca hakem tarafından yarışma dışarısında bırakıldı.

Survivor 2016’da ünlüler adına yarışmada yer alan Nagihan Karadere, Kıbrıs’ta düzenlenen çeyrek finalde 5. olabildi. Eşi Uğur Gökçe’den 2016 senesinde boşanarak ayrılan Nagihan Karadere’nin Ece Arven Gökçe adında bir de kız çocuğu bulunmaktadır.

Survivor 2021 Nagihan Karadere kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Nagihan Karadere Survivor Nagihan Karadere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.