Survivor 2021 birleşme partisi başvuru sonuçları! Exxen Survivor çekilişi kazananlar isim listesi

Survivor 2021 birleşme partisi başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Birleşme partisinin hemen öncesinde 100 kişinin çekilişle Dominik’te bulunan Survivor adasına gideceğini söyleyen Acun Ilıcalı herkesi heyecanlandırdı. İşte, 2021 Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları kazananlar tam listesi…

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler birleşme partisi için artık çok fazla zaman kalmadı. Exxen platformu üzerinden daha önceden açılan Survivor birleşme partisi için başvurular 14 Mart itibarı ile sona erdi. Çekiliş sonrasında belirlenecek olan 50 şanslı Exxen üyesi, 1 yakını ile beraber Dominik’te bu büyük heyecana ortak olacak.

SURVİVOR 2021 EXXEN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Exxen platformu üzerinden yapılan son açıklamada; 15 Mart 2021 saat 15.00’da gerçekleştirilen çekiliş sonuçlarının kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılması beklenmekte. Toplam katılımcı sayısının rakam hanelerini oluşturabilecek kadar numaralı toplar ile birlikte noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekiliş sonuçlarının isim listesinin Akşam gazetesinden yayınlanacağı belirtildi.

Survivor 2021 birleşme partisi başvuru sonuçları! Exxen Survivor çekilişi kazananlar isim listesi

Survivor birleşme partisine katılmak, yarışmaları izlemek ve Survivor heyecanını Dominik’te yaşamak için Exxen'e üye olmak gerekiyor. 100 Survivor Severi Dominik'e götürecek özel uçak 24 Mart'ta kalkıyor ve üstelik bunun içinde sadece pasaport yeterli yani vize gerekmiyor.

 

Survivor 2021 birleşme partisi başvuru sonuçları! Exxen Survivor çekilişi kazananlar isim listesi ile ilgili etiketler Survivor birleşme partisi çekiliş sonuçları isim listesi Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.