Survivor 2020 ada birleşme partisi ne zaman? Partide ne var? Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2020 ada birleşme partisi ne zaman? Partide ne var? Acun Ilıcalı açıkladı Survivor birleşme partisi için geri sayım devam ediyor. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamalarla birleşme partisi sürprizlerini paylaştı. Birleşme partisinden sonra takımların değişeceğini belirten Ilıcalı, birleşme partisi konseptini anlattı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? Ada birleşme partisi içeriği nedir? Detaylar haberimizde...

Survivor 2020 ada birleşme partisi ne zaman? Partide ne var? Acun Ilıcalı açıkladı Yapılan elemeler doğrultusunda 17 yarışmacının kaldığı programda birleşme partisinin ne zaman yapılacağı merak ediliyordu. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisi tarihi açıkladı. Zorlu parkurlardan başarı ile çıkan yarışmacılar şampiyonluk yarışı ile mücadele etmeye devam edecek. Peki Survivor birleşme partisi ne zaman? 2020 Survivor birleşme partisi tarihi ne? İşte yanıtı...

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?


TV 8 ekranlarına gelen Survivor 2020 ile ilgili detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmanın ortalarına gelinmişken ada birleşmesine yönelik tarih de araştırılmaya başlandı. Buna göre; Survivor birleşme partisi ne zaman? Acun Ilıcalı, yarışmaya dair tüm detayları aktardı.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?


Sunucu Acun Ilıcalı Survivor 2020 ile ilgili yeni gelişmeleri yarışmacılar ve izleyicilerle paylaştı. Ilıcalı, eleme için atılan SMS oylarından elde edilen gelirin Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlanacağını bildirdi.

Ilıcalı, "Açık arttırma", "Kilo yarışması" ve "Futbol maçı" yarışmasının da önümüzdeki günlerde yapılacağını açıklarken, "Anlat bakalım" oyununa sunucu Murat ile birlikte kendisinin de dahil olacağını paylaştı.

Survivor 2020 ada birleşme partisi ne zaman? Partide ne var? Acun Ilıcalı açıkladı

Acun Ilıcalı, ada konseyinde birleşme partisine dair açıklamalarda da bulundu. Yarışmacıların ve izleyicilerin heyecanla beklediği birleşme partisi önümüzdeki hafta yapılacak. Ilıcalı birleşme partisinde şarkı yarışmasının da yapılacağını sözlerine ekledi.

Survivor'da performans oyunları ise son kez yapılacak. Aynı zamanda 2 adet araba ödülü, bir erkek ve bir kadın yarışmacıya verilecek.

BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİNDE NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı, ekrana gelen Survivor ada konseyinde birleşme partisinde neler olacak açıkladı. İlk olarak açık artırma oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan oyunu duyan yarışmacılar, Acun Ilıcalı'dan açık artırmada olmasını istediği yiyecekleri dile getirdi. Sonrasında "Kilo tahmini" oyunu oynanacak. Bu oyunda yarışmacıların, Survivor başında ve şimdiki halleri ekrana gelecek. Birleşme partisinde Anlat Bakalım ile birlikte futbol oyunu da oynanacak. Ve yarışmacılar, bu sefer performanslarını "Şarkı yarışması"nda gösterecekler.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.