Survivor 2019'da kim elendi?

Survivor 2019 eleme adayları kimler oldu? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da finale son 4 kala heyecan seviyesi tırmanmaya devam ediyor. Siyah takım ile beyaz takım arasında oynanan son dokunulmazlık oyununu kazanan taraf, Emre'nin performansıyla siyah takım oluyor. İşte Survivor 2019 eleme adayları kimler oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor 2019 eleme adayları kimler oldu? Siyah takım ile beyaz takım arasında oynanan son dokunulmazlık oyununu kazanan taraf, Emre'nin performansıyla siyah takım oluyor. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da finale son 4 kala heyecan seviyesi tırmanmaya devam ediyor. İşte Survivor 2019 eleme adayları kimler oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Dominik'te siyah ve beyaz takımın yarışmacıları 105. bölümde hafıza oyunu için karşı karşıya geldi. Hafıza oyununda Dalaka ve Okay eşleşti. Oyun sırasında, Dalaka sayıyı Okay'a vermedi. Afroditi ile karşı karşıya gelen Yusuf, oyun sırasında izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Survivor'un 105. bölümünde hafıza oyununu beyaz takım kazandı. Yarışmacılar oyun sonrası finale daha fazla motive oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan yüz beşinci bölümde takımlar dokunulmazlık için karşı karşıya geldi.Final öncesi son elemenin yapılacağı ve bir Türk yarışmacının veda edeceği Survivor'da dokunulmazlık mücadelesi nefesleri kesti.Her iki takımın yarışmacıları da dokunulmazlık oyununda performanlarıyla göz doldurdu. Dokunulmazlık oyununun siyah takım kazandı.

Survivor Türkiye Yunanistan yüz beşinci bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında seremonide konuşan Yusuf, ikinci dokunulmazlık oyununda da galip gelerek takım olarak finale kalmak istediklerini söyledi,

Survivor'da Dalaka, Dimitra, Afroditi, Nikos ve Seda'dan sonra finale kalacak isimler ve son elenen bugün gerçekleşecek ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası belirlenecek.Yusuf, Okay, Emre ve Bora arasından bir kişi elenecek.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor 2019'da dokunulmazlık oyunu sonrası eleme için yarışmacılar konseye gitti. Survivor'un 106. bölümünde bir Türk isim son eleme gecesinde adaya veda edecek. Survivor'dan elenen yarışmacı Bora oluyor.

Survivor 2019'da kim elendi? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.