Survivor 2018'in ilk tanıtımı yayınlandı! / VİDEO

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor bu yıl 'All Star'larla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen programın ilk tanıtımı yayınlandı.

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor bu yıl 'Survivor All Star 2018' ile sevenleriyle buluşacak. Best Of niteliğindeki bu seneki Survivor 2018’in heyecan katsayısı da diğerlerine oranla daha yüksek olacak gibi görünüyor.

10 ŞUBAT'TA EKRANLARDA

Survivor 2018 All Star yarışması 10 Şubat 2018‘de başlayacak 2016 Survivor'un unutulmaz yarışmacılarından olan ve adaya 108. günde veda eden Gizem Kerimoğlu'nun Survivor All Star kadrosunda olacağı konuşuluyor. Ancak bu iddialar şu ana kadar doğrulanmadı.

İŞTE SURVİVOR 2018 ALL STAR İLK TANITIMI

SURVİVOR 2018 BELLİ OLAN YARIŞMACILAR

Survivor 2018'de yer alacak olan isimleri bir kısmı açıklandı. İşte isimleri kesinleşen isimler:

Ünlüler: Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Turabi, Murat Ceylan, Hilmi Cem İntemepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Sahra Işık

Gönüllüler: Cumali Akgül

Survivor 2018'in ilk tanıtımı yayınlandı! / VİDEO ile ilgili etiketler Survivor 2018 video All Star yarışmacılar tanıtım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.