Survivor 17 Ocak kim elendi? Seçkin, Berdan, Ümit, Kürşat kim gitti?

Survivor 2023 yarışmasında 17 Ocak akşamı elenen ilk isim belli olacak. 4 eleme adayından biri SMS oylaması sonrasında adaya veda edecek ilk isim olarak ayrılık yaşayacak. Peki, Survivor 2023'te 17 Ocak akşamı kim elendi? İşte detaylar…

Survivor 2023 yarışmasında ilk elenen isim belli olacak. Dokunulmazlık oyunlarının hemen ardından eleme adayları netleşirken SMS oylamasının sonucuna göre; 4 eleme adayından biri adaya veda edecek.

17 Ocak Salı akşamındaki oyunların hemen ardından Survivor ada konseyi toplanacak ve hemen ardından da SMS oylaması ile yarışmaya veda edecek isim Acun Ilıcalı tarafından kamuoyuna duyurulacak.

Survivor 17 Ocak Kim Elendi?

Survivor 2023’te 17 Ocak akşamında elenen ilk isim haberimizin içeriğinde duyurulacak.

Survivor 17 Ocak kim elendi

Dokunulmazlık oyunları sonrasında Survivor 2023’te ilk eleme adayı Seçkin Piriler olmuştu. Pazartesi akşamında ikinci kez Ünlüler takımında gerçekleştirilen konseyde Berdan Mardini eleme potasına girdi.

Cansu ünlüler takımında kadınlarda performans birincisi olurken erkeklerde de bu unvana Barış seçildi. Performans birincileri de potaya birer isim dahil etti. Cansu, Ümit Erdim'i üçüncü aday olarak söylerken Barış Telli ise dördüncü eleme adayı seçti ve Kürşat'ın ismini verdi.

Survivor 17 Ocak kim elendi

Survivor 17 Ocak Eleme Adayları

• 1. eleme adayı: Seçkin
• 2. eleme adayı: Berdan
• 3. eleme adayı: Ümit
• 4. eleme adayı: Kürşat

Survivor 17 Ocak kim elendi? Seçkin, Berdan, Ümit, Kürşat kim gitti? ile ilgili etiketler Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.