Sürüye çarpan araç 40 koyunu telef etti...

Konya’da hafif ticari aracın yolun karşısına geçen koyun sürüsüne çarpması sonucu, 40 koyun telef oldu.

Konya’da hafif ticari aracın yolun karşısına geçen koyun sürüsüne çarpması sonucu, 40 koyun telef oldu.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Merkez Selçuklu İlçesi Aşağıpınarbaşı Mahalle girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, koyun sürüsünün çobanı olan Tahir K.(21) 380 tane küçükbaş hayvanın buldunuğu sürüyü yolun karşı tarafına geçirmek isterken, Konya’dan Aşağıpınarbaşı istikametine seyir halinde olan Mustafa E. idaresindeki 42 CFY 33 plakalı hafif ticari araç, sürüye çarptı. Kazada 40 koyun telef oldu, araçta ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

koyun

Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yola savrulan koyunları bir römorka toplayarak yolu tekrar trafiğe açtı. Sürü çobanı 21 yaşındaki Tahir K. “ Sürüyü yolun karşısına geçirmek istediğim sırada otomobile ışık ile uyarı yapmama rağmen sürüyü fark edemeyerek koyunların arasına daldı. Araç aşırı hızlı olduğu için duramayarak 40 koyunu telef etti” dedi.

koyun_3

Araç sürücüsü Mustafa E. ise "Ankara yolundan döndüm 80 km hızla giderken birden koyun sürüsü önüme çıktı. Yol kenarına inmeme rağmen kurtaramadım” dedi.

koyun2
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sürüye çarpan araç 40 koyunu telef etti... ile ilgili etiketler Konya kaza koyun telef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.