Suruç protestosunda Kadıköy karıştı

Suruç saldırısının 5. yıl dönümünde Kadıköy'deki gösteride ortalık karıştı. Pankartların sopaları ve taşlarla saldıran gruba polis müdahale etti.

Protesto eyleminde SGDF, ESP, HDP, CHP Kadıköy İlçe Teşkilatı, CHP Üsküdar İlçe Teşkilatı, Kaldıraç, Dev-Güç, Anarşist Gençlik, EHP, Birleşik Devrimci Parti, TİP ve DÖB ve bazı marjinal gruplar yer alıyordu.

Yaklaşık 300 kişilik grubun 18.45 sıralarında dağılmasından sonra bazı grupların ara sokaklarda toplanarak Kadıköy Süreyya Operası'na doğru yürüyüşe geçmek istemesi üzerine toplanan gruba polis tarafından sözlü ikazda bulunuldu..

Grubun çöp konteynerlerini devirerek yola barikat kurup, polise taş ve sopalarla saldırması üzerine müdahale başladı.. Gruptan toplam 55 kişi yakalanarak gözaltına alındı

Suruç protestosunda Kadıköy karıştı ile ilgili etiketler Kadıköy Eylem polis müdahale

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.