Sürpriz ikili: Sertap Erener ve Alexander Rybak

Sertab Erener, 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda 1'inci olan Norveçli şarkıcı Alexander Rybak ile çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı. Erener'in Rybak ile olan bu karesine takipçileri beğeni yağdırdı.

Sertab Erener, Instagram hesabından yaptığı sürpriz bir paylaşımla takipçilerini şaşırtmayı başardı.

2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Everyway That I Can' şarkısıyla Türkiye'ye 1'incilik getiren Sertap Erener, 2009 yılında Rusya'da gerçekleşen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Norveç'i 'Fairytale' adlı şarkısıyla temsil eden ve ülkesine rekor bir puanla 1.'lik kazandıran Alexander Rybak'la bir araya geldi.

EUROVISION BİRİNCİLERİ BİR ARADA


Birlikte poz veren ikilinin görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu. Sertab Erener genç meslektaşı Alexander Rybak ile çekilen karesini Instagram hesabından ''Surprise🎉'' notuyla yayınladı. İkilinin ortaya çıkan bu karesinin ardından ise düet yapacakları iddiası ortaya atıldı. Alexander Rybak daha önce yaptığı bir açıklamasında, bir Türk şarkıcıyla düet yapmak istediğini söylemişti.

Sürpriz ikili: Sertap Erener ve Alexander Rybak


Daha önce Türkiye'deki orman yangınları için sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Rybak, ''Türk arkadaşlarıma yakın zamanda yardımın ulaşması için dua ediyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Sürpriz ikili: Sertap Erener ve Alexander Rybak ile ilgili etiketler Sertab Erener Eurovision Sosyal Medya Alexander Rybak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.