Sürpriz aşk! Doğu Demirkol kalbini Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'ya kaptırdı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol ile Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızları Ayşe Kırca'nın aşk yaşadığı öğrenildi. İkilinin beraberliği, yemek yemeye gittikleri restoranın sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Doğu Demirkol'un, 7 yıl önce aramızdan ayrılan usta oyuncu Levent Kırca'nın Oya Başar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşadığı öğrenildi. Demirol (34) ile Kırca'nın (28) yaşadığı aşk, Berlerbeyi'nde yemek yemeye gittikleri restoranın paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.

doğu demirkol - ayşe kırca

AŞKLARI FOTOĞRFLA BELGELENDİ

Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşayan iki genç isim, fotoğrafı kendi hesaplarından paylaşmadı ancak verdikleri poz kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Demirkol ile Kırca'nın 6 aydır birlikte oldukları öğrenildi.

 AYŞE KIRCA HAKKINDA


Annesi Oya Başar ve merhum babası Levent Kırca gibi oyuncu olan Ayşe Kırca, 1994 yılında dünyaya geldi. New York Film Academy Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 2019'da Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği Pera Müzikali'nde sahne aldı. Ayşe Kırca, şimdilerde ise SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de rol alıyor.

Sürpriz aşk! Doğu Demirkol kalbini Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'ya kaptırdı - Resim : 2

Sürpriz aşk! Doğu Demirkol kalbini Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'ya kaptırdı - Resim : 3

Sürpriz aşk! Doğu Demirkol kalbini Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'ya kaptırdı - Resim : 4

 

Sürpriz aşk! Doğu Demirkol kalbini Levent Kırca ile Oya Başar'ın kızı Ayşe Kırca'ya kaptırdı ile ilgili etiketler Ayşe Kırca Oya Başar Levent Kırca Doğu Demirkol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.