Sürpriz aşk bombası: Buray ile Ayşe Özyılmazel yeni bir aşka yelken açtı

Alaz Alaz, Sen Sevda mısın?, Seni Sevmiyorum Artık, Mecnun, Deli Divana, Tac Mahal, Seni Sevmiyorum Artık gibi şarkıları dillere dolanan 38 yaşındaki ünlü popçu Buray'ın kendisinden 4 yaş büyük olan köşe yazarı Ayşe Özyılmazel'le yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Ayşe Özyılmazel'le, Buray'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslen Kıbrıs'lı olan ünlü popçu daha önce sosyal medya fenomeni Yasemin Arı, Brandshake adlı markanın kurucusu Didem Belen'le aşk yamıştı. Buray'ın şimdilerde kendisinden 4 yaş büyük olan Ayşe Yılmazel'le ilişki yaşadığı öne sürüldü.

 AŞKLARINI GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORLAR


Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Pop dünyasının son dönemde yıldızı parlayan isimlerinden Buray’ın Ayşe Özyılmazel’le yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. İddiaya göre bir süredir görüşen ikili, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.

 

 

 

Sürpriz aşk bombası: Buray ile Ayşe Özyılmazel yeni bir aşka yelken açtı ile ilgili etiketler Ayşe Özyılmazel Buray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.