Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG'li terörist öldürüldü

Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor" dedi.

Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapıldı.

Bakanlık, Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığındaki 6 PKK/YPG'li terörist öldürüldü ile ilgili etiketler terörist barış pınarı bölgesi zeytin dalı bölgesi fırat kalkanı bölgesi pkk/ypg
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.