Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlendi!

Son dakika gelen bilgilere göre; Suriye'nin başkenti Şam yakınlarındaki El Mazze hava üssündeki mühimmat depolarında ardı ardına patlamalar yaşandığı kaydedildi.

Suriye'nin başkenti Şam'a yönelik hava saldırılarının Suriye Hava Savunması tarafından püskürtüldüğü ileri sürüldü.

Öte yandan, Şam yakınlarındaki El Mazze hava üssündeki mühimmat depolarında patlamalar yaşandığı kaydedildi.

Suriye hükümetine yakın kaynaklar, El Mazze hava üssündeki patlamaların, füze saldırısından kaynaklandığını bildirdi.

Sputnik'e konuşan Suriye yönetiminden bir kaynak, El Mezze hava üssünün vurulmadığını ancak bölgeye yönelik yapılan roket saldırısı nedeniyle hava üssünde bulunan mühimmat depolarında patlamalar yaşandığını, saldırıların Suriye hava savunması tarafından püskürtüldüğünü ileri sürdü.

Times of Israel gazetesinin haberine göre, saldırılar İsrail uçakları tarafından düzenlendi.

Suriye resmi haber ajansı SANA, El Mazze hava üssündeki patlamaların İsrail tarafından gerçekleştirilen bir saldırı sonucu meydana geldiği iddialarını reddederek, üsteki elektrik aksamında yaşanan bir sorun nedeniyle mühimmat deposunda patlama gerçekleştiğini duyurdu

Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlendi! ile ilgili etiketler Suriye Şam İsrail hava saldırısı mühimmat deposunda patlama
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.