Suriyeliler ve Ruslar sokak ortasında dehşet saçtı

İstanbul Başakşehir'de Suriye ve Rus uyruklu kişilerin silahlı çatışması büyük panik yarattı. Sokak ortasına meydana gelen çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi kişi ise gözaltına alındı. Çatışma anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Başakşehir'de Suriye ve Rusya uyruklu oldukları tespit edilen grupların çatışması büyük paniğe neden oldu. Mafya çatışması olduğu belirtilen olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ie yaralandı.

Hayatını kaybedenlerden birinin kimliği henüz tespit edilemezken, diğer kişinin ise Rusya uyruklu Khasan Yusupov olduğu öğrenildi. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 2 yaralı ise Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kanuni Sultan Süleyman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öte yandan polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı

Suriyeliler ve Ruslar sokak ortasında dehşet saçtı

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Başakşehir'de meydana gelen silahlı çatışma bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çevrede bulunanlar kaçışırken, çatışmaya karıştığı iddia edilen bir kişinin ise kaçarken yere yığıldığı görüldü. Onu gören arkadaşının ise belindeki silahı alarak çatışmaya devam etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler olayın dehşetini gözler önüne serdi.

Suriyeliler ve Ruslar sokak ortasında dehşet saçtı ile ilgili etiketler Başakşehir Çatışma İstanbul Suriyeli Rus mafya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.