Suriyeliler için ırkçı kampanya: #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Suriyeli kardeşlerimize Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma imkanı vereceğiz” açıklamasının ardından soyal medyada #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum hashtagi ile ırkçı bir kampanya başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’teki iftar yemeğinde dostluk ve kardeşlik mesajı vererek Türkiye'deki Suriyelilere vatandaş olma imkanı tanınacağını açıklamıştı. Ramazan'ın birlik ve beraberlik ruhuna uygun bu mesajın ardından AK Parti ve Erdoğan karşıtları bu kez sosyal medyadan ırkçı bir kampanya başlattılar.

#ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum hashtagi ile başlatılan ırkçı kampanyaya desteğin yanında kampanya karşıtı mesajlar da dikkat çekti.

İşte o ırkçı mesajlardan birkaçı

030720161922292572666_3.jpg

Suriyeliler için ırkçı kampanya: #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum ile ilgili etiketler Suriyeli Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan Irkçılık #ÜlkemdeSuriyeliİstemiyorum
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.