Suriyeli yaşlı çiftin imdadına Mehmetçik yetişti...

Afrin'in Bilal Ağa köyünde teröristlerin aç bıraktığı ve darp ettiği iki yaşlı Suriyeli, Mehmetçik tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirildi.

Mehmetçik Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda bölgeyi sadece teröristlerden temizlemekle kalmıyor. Bölge halkının yardımına da koşuyor. Mehmetçik bu kez de ölüme terk edilen iki yaşlı Suriyelinin imdadına yetişti.

af3

82 yaşındaki Ahmet Hannan ve 81 yaşındaki Azime Hüseyin Bilalağa köyünde yaşıylorlar. Yaşlıların evlerindeki yiyecekler, terör örgüt mensuplarınca gasp edilmiş.

af2

Teröristler, bununla da yetinmeyip iki yaşlıyı darp etmiş. Kaderlerine terk edilen iki yaşlıyı Mehmetçik arama tarama faaliyeti sırasında buldu. Köyden zırhlı ambulansla çıkardı. 82 yaşındaki gözleri görmeyen Ahmet Hannan ve 81 yaşındaki Azime Hüseyin, Türkiye sınırındaki sağlık ekiplerine teslim edildi.

af1

Afrinli iki yaşlı, Hatay'ın Hassa ilçesindeki Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Suriyeli yaşlılar, tedavilerinin ardından Antakya Bakım evine yerleştirildi.

Suriyeli yaşlı çiftin imdadına Mehmetçik yetişti... ile ilgili etiketler Afrin Mehmetçik yaşlı çift
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.