'Suriyeli mülteciler gitsin' diyen Özdağ'ın Başdanışmanı fabrikasında 5 mülteciyi çalıştırıyor

Suriyeli mültecilerin gitmesi için ağır söylemlerde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Başdanışmanı Bayram Kazancı'nın, fabrikasında 4'ü Suriyeli sığınmacı 5 mülteciyi çalıştırdığı ortaya çıktı.

‘Suriyeliler yüzünden Türkler işsiz kaldı' diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı Bayram Kazancı'nın fabrikasında 4'ü Suriyeli 5 mültecinin çalıştığı ortaya çıktı.

Bayram Kazancı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İşletmemizde 4 kişi SGK'lı Türkmen. Soydaşlarımızı çalıştırmaktan gurur ve şeref duyuyorum. İmkanım olsa daha fazlasını yapardım." dedi.

  

Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı ise çelişkiye dikkat çekerek, "Sn başdanışmanım, hem ‘Suriyeliler gitsin, onlar yüzünden Türkler işsiz kalıyor deyip, hem fabrikanızda Suriyeli ve Afgan mülteci çalıştırmanız ne tür bi siyaset? " diye soru yöneltti.

 

'Suriyeli mülteciler gitsin' diyen Özdağ'ın Başdanışmanı fabrikasında 5 mülteciyi çalıştırıyor ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Suriyeli Mülteci baş danışman bayram kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.