Suriyeli diyerek Türkleri yerinden ettiler!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, CHP Silifke İlçe Teşkilatı'na bağlı bir grubun Hatay bölgesinden getirilen depremzedelerin kaldığı kamptaki akılalmaz eylemine dair çok özel bilgiler anlattı.

CHP Silifke İlçe Teşkilatı'na bağlı bir grup, Hatay bölgesinden getirilen depremzedelerin kaldığı kampta eylem yaptı. Bir odaya Suriyeli ailenin yerleştirildiğini ileri süren grup, 14 Şubat akşamı Silifke’nin Kapızlı bölgesindeki kampta “Silifke’de Suriyeli istemiyoruz” diye eylem yaptı.

Özel bilgilere ulaşan SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, olayın tüm detaylarını SuperHaber YouTube kanalında anlattı.

Bozkurt, CHP Silifke Teşkilatı’nın hem Türk vatandaşı, hem de Bayırbucak Türk'ü aileye karşı eylem yaptığını belirtirken, ’’CHP'liler Silifke'de Hataylı depremzedeyi yerinden etti’’ ifadeleriyle olayın artık Türklere yönelik bir saldırıya dönüştüğünün de altını çizdi.


CHP Silifke Teşkilatı’nın depremzedelere karşı insanlık dışı davranışı için yönlendirildiğine dikkat çeken Bozkurt, ’O eyleme giden ya da yönlendirilen gençlerin neye alet olduklarını oturup düşünmesi gerek’ sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt’un açıklamalarını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Suriyeli diyerek Türkleri yerinden ettiler! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt deprem Mersin Silifke

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.