Suriyeli anne ölmek üzere olan oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalıştı/Video

Suriye'de ölüm döşeğindeki oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalışan annenin görüntüsü yürekleri dağladı.

Suriye'de ölüm döşeğindeki oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalışan annenin görüntüsü yürekleri dağladı.

Görüntülerin çekildiği yer acının her türlüsünün yaşandığı Suriye. Binlerce kişinin can verdiği ülkede bir hastane sedyesinde ağır yaralı halde yatan bir evlat. Her an hayatını kaybedebileğini bildiği oğlunun başucunda duran acılı bir annne.

Suriye'de ağır yaralanan ve son nefesini vermek üzere olan oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalışan annenin görüntüleri yürekleri dağladı. Görüntülerde sedyede yatan oğlunun ellerini öpen acılı anne, defalarca tekrar ederek ölüm döşeğindeki oğluna ''La ilahe illallah'' demesini söylüyor. Evladının ölümünü kabullenen anne onunla sürekli konuşarak ''Şehadeti söyle annem. Yüreğin selamete ersin ey ömrüm. Allah bize yeter. O ne güzel vekildir'' diyor.

Sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına giren görüntü paylaşımcılarından ''Bu inanca hiçbir silah karşı koyamaz'' şeklinde yorumlar alıyor.

İşte o video...

Suriyeli anne ölmek üzere olan oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalıştı/Video ile ilgili etiketler Suriye Anne şehadet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.