Suriye'den Gaziantep'e havan topu saldırısı: Anında karşılık verildi

Suriye'den atılan 5 havan topu Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Havan toplarının düştüğü yerler arasında bir ev ve şehir merkezindeki bir park da bulunurken, saldırı sonrası can kaybı ya da yaralı olmadı. Güvenlik kaynakları saldırı sonrası angajman kuralları çerçevesinde karşılık verildiğini açıkladı.

Gaziantep’in Karkamış ilçesine sabah saatlerinde Suriye tarafından atılan 5 havan topu düştü.
Havan toplarından 2’si Gümrük sahası yakınlarına, 1 tanesi bir evin çatısına, 1 tanesi ilçe merkezindeki bir parka ve 1 tanesi askeri bölgenin yakınına düştü. Havan saldırısında ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Suriye'den Gaziantep'e havan topu saldırısı: Anında karşılık verildi

Havan topu düşen bölgelerde güvenlik çemberi oluşturulurken, park ve evde hasar tespiti başlatıldı.

Öte yandan, saldırının hemen ardından ise angajman kuralları kapsamında sınır birlikleri tarafından karşılık verildiği öğrenildi.

Suriye'den Gaziantep'e havan topu saldırısı: Anında karşılık verildi - Resim : 2

Suriye'den Gaziantep'e havan topu saldırısı: Anında karşılık verildi ile ilgili etiketler Gaziantep Karkamış Saldırı Suriye havan topu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.