Suriye'den Afrin operasyonu ile ilgili ilk açıklama!

Suriye'den Afrin'de başlatılan "Zeytin Dalı Operasyonu" ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Operasyon hakkında kendilerini bilgi verildiğini yalanlayan Suriye, operasyonu kınadı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin konsolosluğunun harekat hakkında yazılı olarak bilgilendirildiğini açıklamıştı.

Suriye’den Afrin operasyonu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.
Reuters’ın geçtiği habere göre, Suriyeli yetkililer, operasyon hakkında Türkiye tarafından bilgilendirildiklerini yalanladı. Açıklamada, “Türkiye’nin Suriye topraklarındaki bu saldırgan tavrını kınıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, operasyonla ilgili Suriye Konsolosluğunun yazılı olarak bilgilendirildiğini açıklamış, bunun icazet almak için olmadığını, uluslararası hukuk gereği olduğunu ifade etmişti.

Suriye'den Afrin operasyonu ile ilgili ilk açıklama! ile ilgili etiketler Suriye Afrin Mevlüt Çavuşoğlu zeytin dalı harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.