Suriye'den acı haber! PKK'nın saldırdığı DSİ çalışanı şehit düştü

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Resulayn kentinde görev yapan DSİ Personeli Cihan Gökkaya, terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit düştü.

Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda terörden temizlenen Suriye'nin Resulayn kentinden acı haber geldi.

Resulayn’da görevli Devlet Su İşleri 25. Bölge Müdürlüğü Personeli Cihan Gökkaya, PKK’nın saldırısı sonucu şehit düştü.

Suriye'den acı haber! PKK'nın saldırdığı DSİ çalışanı şehit düştü

Kepçe operatörü olarak görev yapan Gökkaya’nın vefatının ardından Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de başsağlığı mesajı yayımlayarak, “Rasulayn’da, hain terör örgütü PKK’nın saldırısı sonucu şehit olan Devlet Su İşleri personelimiz Cihan Gökkaya’ya Allah’tan (cc) rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Makamı Ali, ruhu şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Balıkesir'in Karesi ilçesinde yaşayan Cihan Gökkaya'nın ailesine şehadet haberi ulaştırıldı.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN TAZİYE MESAJI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, terör saldırısında şehit olan DSİ personeli için taziye mesajı yayımladı. Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Barış Pınarı Harekat Bölgesinde terör örgütünün saldırısında şehit olan DSİ personelimiz, çalışma arkadaşımız Cihan Gökkaya’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Bakanlık teşkilatımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Suriye'den acı haber! PKK'nın saldırdığı DSİ çalışanı şehit düştü ile ilgili etiketler Şehit Suriye PKK cihan gökkaya Resulayn DSİ personeli
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.