Suriye hava sahası Türk uçaklarına tekrar açıldı...Bombardıman başladı!

Türk ordusuna hava sahası 00.00 itibarıyle yeniden açıldı.

Rusyanın Afrin Operasyonu devam ederken Türk savaş ucaklarına hava sahasını kapattığını ilk SuperHaber yazarı Metehan Demir uyurmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Başkanı Ruhani ile yaptığı telefon diplomasisinin ardından az önce hava sahası Türk ucaklarına yeniden açıldı.

YİNE METEHAN DEMİR DUYURDU

Hava sahasının kapandığını ilk duyuran isim olan SuperHaber yazarı Metehan Demir, gerçekleşen temasların ardından hava sahasının tekrar açılığını da duyuran isim oldu.

Demir sosyal medya hesabından ''Bu sabah en üst düzeyde temaslar sonuç verdi ve Rusya ile 4 gündür Afrin harekatında yaşanan hava sahası sorunu az önce çözüldü. Türk Hava Kuvvetleri tekrar hava harekatlarına başladı.'' ifadelerini paylaştı.

TÜRK SAVAŞ UÇAKLARI TERÖR MEVZİLERİNİ VURMAYA BAŞLADI

Hava sahasının açılmasının ardından Türk savaş uçakları Afrin'de tespit edilen terör hedeflerini vurmaya başladı. Bölgedeki hava harekatı devam ediyor.

TSK ve Özgür Suriye Ordusu’nun kontrolünde olan Burseya Dağı’nın güneybatısındaki Bafilun Dağı’nın da aralarında olduğu en az 6 hedefin vurulduğu hava harekatı sürüyor.

Suriye hava sahası Türk uçaklarına tekrar açıldı...Bombardıman başladı! ile ilgili etiketler Rusya Suriye hava sahası