Sürgün Kampına gidecek ilk eleme adayı belli oldu! İşte Sürgün Kampı Kuralları

Survivor All Star 20221'de yeni kurallar açıklandı. Acun Ilıcalı sezonun ilk konseyini topladı. All Star'da Sürgün Kampı dönemi başladığını duyuran Ilıcalı yeni kuralları da açıkladı. İşte Sürgün kampına giden ve ilk eleme adayı olan isim...

Sürgün kampı nedir, sürgün adası nerede soruları gündem oldu. tv8 Survivor All Star 2022 sezonu açıldı. Yapılan ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunları sonrası konsey toplandı. Toplanan konseyde Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı.

Sürgün Kampı Nedir?

Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star 2022 kuralları açıklandı. Buna göre ilk hafta Sürgün kampına gidecek isim belirlendi. Yeni sezonun yeni kurallarıyla birlikte Sürgün kampına gidecek ilk isim eleme adayı Birsen Bekgöz oldu.

Sürgün Kampına gidecek ilk isim olan Birsen adada yalnız başına 24 saat geçirecek. Daha sonra yapılan dokunulmazlık oyununda belirlenen ikinci isim de sürgün kampına gidicek. Kampta 4 kişi olana kadar sürecek. Hafta sonunda ise bu 4 kişiden biri adaya veda ederek elenecek.

Sürgün Kampına gidecek isimler hiçbir şekilde oyunlara katılamayacak. Ödül oyunlarında takımlarına verilen ödüllerden yararlanamayacak. Ancak 4'üncü günün sonunda eleme gününde elenen ismini adaya vedasının ardından sürgün kampındaki isimler tekrar adaya dönüp oyunlara katılabilecek. 

 

Sürgün Kampına gidecek ilk eleme adayı belli oldu! İşte Sürgün Kampı Kuralları ile ilgili etiketler Survivor sürgün kampı nedir sürgün kampı nerede sürgün kampı eleme adayı birsen bekgöz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.