Süperstar Ajda Pekkan'ın yıllardır satamadığı ultra lüks villasına alıcı bulundu!

Türk pop müziğinin Süperstar'ı Ajda Pekkan, Sarıyer Bahçeköy'deki ultra lüks villasını 3 yıldır satmaya çalışıyordu. Ünlü popçu, sonunda o villasına alıcı buldu. Bakın Ajda Pekkan'ın 2020'den beri elinden çıkarmak için uğraştığı villası ne kadara satıldı...

Süperstar Ajda Pekkan, 2020 yılında Sarıyer Bahçeköy'deki villasını satışa çıkarmıştı. 3 sene boyunca ultra lüks villasına alıcı bulamayan Pekkan, sonunda rahat bir nefes aldı. Pekkan'ın elden çıkarmak için yıllardır beklediği villa bakın ne kadara satıldı.

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 3 yıldır satmaya çalıştığı ve yıllardır alıcı bulamayan evinin fiyatıyla ilgili sık sık güncelleme yapmıştı. Hatta bir emlak sitesinde Mart ayında villaya biçilen fiyat tam tamına 117 milyon 500 bin TL'ye çıkmıştı. Ajda Pekkan, üç senedir elinden çıkaramadığı evini sonunda satmayı başardı.

VİLLANIN FİYATI 65 MİLYON TL!

Takvim'in haberine göre; 1.5 dönüm üzerine kurulu olan altı odası, iki salonu ve üç banyosu bulunan villasını 65 milyon TL'ye satan Süperstar, derin bir nefes aldı.

50 metrekare kullanım alanı olan evin satılmasında son dönemde gündemde olan olası İstanbul depremi de etkili oldu. Deprem açısından risksiz olan Sarıyer, bu bölgeye olan talebi artırmıştı.

Süperstar Ajda Pekkan'ın yıllardır satamadığı ultra lüks villasına alıcı bulundu! ile ilgili etiketler Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.