Süperstar Ajda Pekkan ameliyat oldu! İşte sağlık durumu

Yıllara meydan okuyan gençliği ve güzelliğiyle hafızalara kazınan Süperstar Ajda Pekkan'dan hayranlarını üzen haber geldi. Pekkan, yaşadığı omuz ağrısı nedeniyle ameliyat oldu.

Şarkıları, yıllara meydan okuyan gençliği ve güzelliğiyle hafızalara kazınan Süperstar Ajda Pekkan'dan hayranlarını üzen haber geldi. Pekkan, yaşadığı omuz ağrısı nedeniyle ameliyat oldu.

SAĞ OMZUNDAN AMELİYAT OLDU!

SnobMagazin'in haberine göre; Yaz ayından beri omuz ağrısı yaşayan Ajda Pekkan önceki gün sağ omzundan ameliyat oldu. Ameliyat sonrası taburcu edilerek evine gönderilen sanatçı, 3 hafta boyunca fizik tedaviye gidecek. Daha önce kalçasını kıran Pekkan'ın omzunda kas yırtılması sorunu vardı. Sanatçı, aynı omzundan bir operasyon daha geçirmişti. Evinde dinlenmeye çekilen Ajda Pekkan, sağlık durumuyla ilgili de henüz bir açıklama yapmadı.

Süperstar Ajda Pekkan ameliyat oldu! İşte sağlık durumu ile ilgili etiketler Ajda Pekkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.