SuperHaber'in ortaya çıkardığı fotoğrafları görmezden gelen muhalif medya Millet ittifakı'nı böyle kurtarmaya çalışıyor

SuperHaber'in ortaya çıkardığı, HDP'li milletvekili Semra Güzel'in PKK kamplarındaki fotoğraflarına karşı üç maymunu oynayan muhalif medya, İsmail Saymaz'ın büyütmeye çalıştığı Güneysu fotoğraflarına bel bağladı. Türkiye Gazetesi yazarı Yusuf Alabarda, Millet İttifakı'nın düştüğü durumu perdelemeye calışan muhalif medyanın bu çabasına tepki gösterdi ve esas gündemin "Kalaşnikoflu terörist ve sözlüsü" olduğunu hatırlattı.

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, HDP'li milletvekili Semra Güzel'in PKK kampında çekilen fotoğraflarını ortaya çıkarmış, aralarında terör örgütü mensubu sevgilisi ile çektirdiği kareler de yer almıştı.

Adalet Bakanlığı, HDP'li vekil Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması hakkındaki fezlekeyi TBMM'ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına göndermişti.

Güzel hakkında tek söz söylemeyen Millet İttifakı parti liderleri Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu eleştiri yağmuruna tutulurken, SuperHaber'in ortaya cıkardığı fotoğraflara karşı üç maymunu oynayan muhalif medya, İsmail Saymaz'ın büyütmeye çalıştığı Güneysu fotoğraflarına sarıldı.

Millet İttifakı'nın düştüğü durumu perdelemeye calışan muhalif medyanın bu çabasına tepki gösteren Türkiye Gazetesi yazarı Yusuf Alabarda, esas gündemin "Kalaşnikoflu terörist ve şu anda TBMM'de milletvekilliği yapan sözlüsü" olduğuna vurgu yaptı.

Yusuf Alabarda iki fotoğrafı da sosyal medyada paylaşarak, "AJANS birinci fotoğraf konuşulmasın diye Fazilet durağının medya ayağındaki tescilli yalancısını devreye aldı ve 2nci foto üzerinden kamuoyunu meşgul ediyor. Birinci fotodaki KALAŞNİKOFLU TERÖRİST ve SÖZLÜSÜ gerçek gündemdir." dedi.


GÜNEYSU'DA NE OLMUŞTU?

İsmail Saymaz, Rize Güneysu'daki İlim Öğrenenlere Destek Vakfı’na bağlı ‘4-6 yaş Gül Bahçesi Kuran Okulu’ öğrencilerine yaptırılan 'Mekke’nin Fethi' etkinliğine ait fotoğrafları sosyal medyadan paylaşmış, "Yılbaşına alternatif bir tören icat ettiler, Mekke'de bile böyle bir gösteri yok" demişti.

 

 

 

SuperHaber'in ortaya çıkardığı fotoğrafları görmezden gelen muhalif medya Millet ittifakı'nı böyle kurtarmaya çalışıyor ile ilgili etiketler Güneysu İsmail Saymaz Ceyhun Bozkurt yusuf alabarda semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.