SuperHaber'in Erem Şentürk röportajı ses getirdi!

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk'ün SuperHaber'e verdiği röportajı köşesine taşıdı.

Diriliş Postası genel yayın yönetmeni Erem Şentürk, hafta içinde SuperHaber Röportaj Editörü Hülya Okur'a konuştu.

Şentürk röportajın bir bölümünde, “Erdoğan’a şımarıklık yapan yardım dernekleri var. Ulan küstah, sen Katar’da, Suriye’de, Mısır’da dolaşırken Erdoğan’ın zekâtını topluyorsun, utanmaz, nasıl şımarıklık yapabilirsin?" fadelerini kullandı.

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan ise, Şentürk'ün bu ifadelerini köşesine taşıyarak, "Kim bunlar?" sorusunu gündeme getirdi.

İşte o satırlar:

“Hakan Albayrak’ın ardından Diriliş Postası’nın genel yayın yönetmenliğini devralan sevgili dostum Erem Şentürk, Süper Haber’e bir söyleşi vermiş. Orada kelimesi kelimesine şunları söylüyor: “Sen bu neticeden faydalansana Müslüman. Uyanık, kurnaz ol! Allah sana bir Erdoğan nasip etmiş. Onun yaydığı cesaret alanından yürü! Erdoğan’a şımarıklık yapan yardım dernekleri var. Ulan küstah, sen Katar’da, Suriye’de, Mısır’da dolaşırken Erdoğan’ın zekâtını topluyorsun, utanmaz, nasıl şımarıklık yapabilirsin?”

Erem bana kızmasın ama benim “karnından konuşmak” dediğim şey tam olarak bu işte. Soralım Erem’e. Erdoğan’a küstahlık yapan yardım dernekleri kimlerdir? Sözlerinde “Müslüman” vurgusunu kullandığın için soruyorum: Bu küstahlık yapan yardım derneklerinin adı İHH mıdır, Sadaka Taşı mıdır, Beşir Derneği midir, Yeryüzü Doktorları mıdır? Nedir o yardım derneklerinin isimleri?

Sevgili Erem. O yardım derneklerinin isimlerini tek tek açıklamalısın ki mesela benim gibi bu yardım derneklerine imkânı nispetinde yardım yapmayı alışkanlık haline getirmiş insanlar bu derneklere karşı takınacağı pozisyonu belirlesin. Açık söyleyeyim: Reise küstahlık yapan herhangi biriyle de, herhangi bir dernekle de işim olmaz kişisel olarak. Dolayısıyla bildiğini karnında tutma. Bize bir iyilik yap ve bu derneklerin isimlerini açıkla.

Açıklamazsan “Müslüman” diyerek imlediğin yardım derneklerinin tamamını Recep Tayyip Erdoğan’a küstahlık yapma parantezine almış olacaksın ki pekâlâ böyle de düşünebilirsin. O zaman onu da bilelim.”

 

SuperHaber'in Erem Şentürk röportajı ses getirdi! ile ilgili etiketler erem şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.