SuperHaber'in ByLock listesi medyada taşları yerinden oynatmaya devam ediyor...

Türkiye gazetesi, yazarı Ahmet Sağırlı’nın telefonunda FETÖ’nün iletişim ağı Bylock çıktığı iddiasıyla işine son verdi. Sağırlı, ilk kez SuperHaber'in yayınladığı "ByLock kullanıcısı Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler" listesinde yer alıyordu  

Türkiye gazetesi yazarı Ahmet Sağırlı’nın telefonunda FETÖ’nün gizli iletişim ağı "ByLock" tespit edildiği iddiasıyla işine son verildi.

30 yıldır Türkiye gazetesinde köşe yazıları kaleme alan Ahmet Sağırlı'nın ismi, ilk kez SuperHaber'in yayınladığı, "ByLock kullanıcısı Sarı Basın Kartı sahibi gazeteciler" listesinde de yer alıyordu.

dewfewg

BYLOCK KULLANMAK SUÇ MU, DEĞİL Mİ KISMINA GİRMİYORUM..."

Oda TV'ye yaptığı açıklamada, yazılarına son verildiği yönündeki bilgiyi kendisine Türkiye gazetesi genel yayın yönetmeninin verdiğini söyleyen Ahmet Sağırlı, basın kartının da iptal edildiğini ifade etti.

Sağırlı basın kartının iptal edilmesiyle ilgili, “Bir madde yazıyor, baktım, basın ahlakına uymayan davranışlar diye görünüyor.” dedi.

“Ben kullanmadım, ByLock kullanmak suç mu, değil mi kısmına girmiyorum. Bu iş başıma geldikten sonra araştırmalarımda, bunu tesadüfen yükleme imkânı olmadığını öğrendim, bunu yüklemek için birinin referans olması lazım falan” diyen Sağırlı sözlerini şöyle bitirdi:

“30 yıl aynı adamlarla çalışmışsın onlardan bir şey bekliyorsun. "Böyle bir şey olamaz, böyle bir şey olsa da biz ne gerekiyorsa yapacağız yardımcı olacağız." demelerini beklerken bu yola başvurmaları ben de duygusal bir kırılmaya sebep oldu açıkçası.”

SuperHaber'in ByLock listesi medyada taşları yerinden oynatmaya devam ediyor... ile ilgili etiketler ByLock sarı basın kartı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.