SuperHaber yazdı... Gerçekler ortaya çıktı! Bir itfaiye erinin anlamlı isyanı...

Son dakika... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yaşanan koronavirüs salgınını ilk SuperHaber duyurmuştu. Bu haberimizin ardından,SuperHaber’e İstanbul İtfaiyesi ile ilgili onlarca ihbar mesajları gelmeye başladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin salgın hastalık koronavirüsü ile mücadelesi sürüyor. Uzmanlar, koronavirüsü hastalığının, zamanında alınmayan tedbirler nedeni ile yayıldığını ifade ediyorlar. Koronavirüsü ile ilgili uzmanların tüm uyarılarına rağmen, özellikle kurum olarak çalışılan yerlerde kurallara uyulmaması, hastalığın daha çok kişiye bulaşmasına neden oluyor.

SUPERHABER YAZDI... GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı’nda yaşanan koronavirüsü salgınını, ilk SuperHaber duyurmuştu.

C.A.adlı kişi sosyal medya hesabından İBB'de olanları şöyle duyurmuştu; 

"Koronavirüs İBB'nin itfaiyesine de sıçradı..!
Ateşi olduğunu ve kendisini iyi hissetmediğini söyleyen bir itfaiye eri, amirinin,
"Bir şey olmaz çalışmaya devam" demesi üzerine hastalığı 6 kişiye daha bulaştırdı.
7 kişinin testi pozitif çıktı, itfaiyeciler karantinaya alındı!"

Fatih İtfaiye Müdürlüğü'nde yaşanan bu gelişmelerin ardından kurum yetkilileri olası bir yangın müdahalesine karşı geçici görevlendirmeyle bazı personelleri Fatih'e gönderdi. Yangın ekibine dahil edilen bir personel "kurumda koronavirüs bulaşısının hangi aşamada olduğu tespit edilmiş değil” şeklinde yazmış ve SuperHaber araştırmalardan sonra, aldığı teyid bilgiler ile bunu haberleştirmişti.

BİR İTFAİYE ERİNİN ANLAMLI İSYANI

Bu haberimizin ardından, SuperHaber’e İstanbul İtfaiyesi ile ilgili onlarca ihbar mesajları ile bilgiler gelmeye başladı.

Bu arada, İBB’deki olumsuzlukları yazan ve halkı bilgilendiren N.Ç.adlı kişi, yine sosyal medya hesabından, bu kez İBB İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Fatih İtfaiyesi’ndeki bir olumsuzluğu şöyle yazdı;

“Sadece Fatih İstasyonu'nunda 7 Koronavirüs bulaşmış personelin bulunduğu İBB İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı çalışan bir personelin dehşete düşürecek itirafı:”

 “ELDİVENİ KENDİ PARAMLA ALIYORUM... SU BİLE VERMİYORLAR SU”

Yazıda bir itfaiye erinin yaşadığı inanılmaz olumsuzluk, okuyanları şoke etti;

SuperHaber yazdı... Gerçekler ortaya çıktı! Bir itfaiye erinin anlamlı isyanı...

“Günde 13 yangına gidiyorum, bana verilen günlük maske sayısı 5..Eldiveni de paramla alıyorum.
Su bile vermiyorlar bize su...”

SuperHaber yazdı... Gerçekler ortaya çıktı! Bir itfaiye erinin anlamlı isyanı... ile ilgili etiketler itfaiye İBB Eldiven maske itafiye eri istanbul itfaiye kovid-19 covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.