SuperHaber yazarı Nuran Yıldız: Ankara'da kazananın kıl payı kazanacağını düşünüyorum

SuperHaber yazarı İletişim Profesörü Nuran Yıldız, katıldığı canlı yayında yerel seçimler ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. “Ankara’da kazananın kıl payı kazanacağını düşünüyorum." diyen Yıldız, AK Parti teşkilatının sisteminin saat gibi işlediğini muhalefetin ise iç tartışmalarla boğuştuğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu duyurdu.

SUPERHABER YAZARI NURAN YILDIZ'DAN YEREL SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

SuperHaber yazarı İletişim Profesörü Nuran Yıldız, Habertürk ekranlarında katıldığı canlı yayında yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"ANKARA'DA SAAT GİBİ İŞLEYEN BİR TEŞKİLAT VAR"

“Ankara’da kazananın kıl payı kazanacağını düşünüyorum." diyen Yıldız şu ifadeleri kullandı:

 "Bir tarafta saat gibi işleyen bir teşkilat var, anonslarda bile Cumhur İttifakı’nın diğer parçası MHP İl Başkanı’nı da davet eden, saat gibi işleyen bir yapı var. Diğer tarafa baktığınız zaman nasıl sonuçlanacağını bilmediğiniz, iç tartışmaların sonuçlanmadığı bir muhalefet var.”

 

 

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız: Ankara'da kazananın kıl payı kazanacağını düşünüyorum ile ilgili etiketler Nuran Yıldız Ankara Turgut Altınok Mansur Yavaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.