SuperHaber uyardı, Göcek koylarındaki kaçak yapılar yıkıldı

SuperHaber, koruma altında bulunan Göcek koylarındaki kaçak yapılaşmaya dikkat çekmişti. Haberimizin ardından Göcek Sıralıbük koyundaki gizli inşaat yıkıldı. Belediye ekipleri gece yarısı tekneyle getirilen iş makinesi ile iki kaçak yapıyı ortadan kaldırdı.

Dünyanın en bakir ve gözde turizm bölgelerinden biri olan Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek, "Özel Çevre Koruma Bölgesi" statüsünde bulunmasına rağmen son dönemde koylarında kaçak yapılaşmalar ortaya çıkmıştı.

SuperHaber'in sit alanı olan koylardaki kaçak yapılaşma haberinden sonra Cimer'e de çok sayıda şikayet başvurusu yapılmıştı.

SuperHaber'in koruma alanındaki koylardaki kaçak yapılaşmaya dikkat çektiği haberinden sonra Göcek Yavansu koyundaki gizli inşaat yıkıldı. Dalaman Belediyesi ekipleri gece yarısı tekneyle getirilen iş makinesi ile iki kaçak yapıyı yıktı.

Böylece Göcek'teki koyların en nadide köşesindeki kaçak yapılaşmanın önüne geçilmiş oldu.

 

SuperHaber uyardı, Göcek koylarındaki kaçak yapılar yıkıldı ile ilgili etiketler Fethiye Muğla göcek sit alanı kaçak yapılaşma Dalaman belediyesi yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.