SuperHaber, Suriye'deki saldırı noktasını aratınca Pentagon çıktı!

SuperHaber ekibi, Suriye'de kimliği belirsiz bir SİHA'nın yaptığı hava saldırılarının konumunu uydu üzerinden incelerken tuhaf bir keşif yaptı. Google Earth Pro uygulamasından 'El Bukemal, Suriye' aratıldığında, uygulama doğrudan doğruya gazetecileri Pentagon'a yönlendirdi. SuperHaber, o anları saniye saniye kaydetti!

Kimliği belirsiz bir SİHA'nın, Suriye'nin Irak sınırına yakın Deyrizzor şehrinin El Bukemal ilçesinde İran destekli milislere ait 3 farklı bölgeye hava saldırısı düzenlemesinin ardından konuyu araştıran SuperHaber, tuhaf bir şey keşfetti!

'SURİYE'DEKİ SALDIRI NOKTASINI ARARKEN KENDİMİZİ PENTAGON'DA BULDUK'

Google Earth Pro uygulaması kullanılarak 'El Bukemal, Suriye' aratıldığı zaman, uygulama kullanıcıyı dosdoğru ABD Savunma Bakanlığı, yani Pentagon binasına yönlendiriyor! 

Tüyler ürpeten bulgu, SuperHaber tarafından video ile saniye saniye kaydedildi. 

SuperHaber, Suriye'deki saldırı noktasını aratınca Pentagon çıktı! ile ilgili etiketler Pentagon SuperHaber SİHA Saldırı deyrizzor el bukemal google earth maps

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.