Süperhaber Saraçhane'de...

SüperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine CHP'lilerin yanı sıra 6'lı masada bulunan diğer partililerin de konuşmalarını aktarmak üzere Saraçhane'de bulunuyor...

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dünkü çağrısı üzerine CHP'lileri Saraçhane'de toplanmıştı.

Ekrem İmamoğlu, dün mahkemenin hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis vermesinden sonra, Saraçhane'de bulunan belediye binası önün de bir konuşma yapmıştı.İmamoğlu ile beraber İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bir konuşma yaparak gelenlere seslenmişti.


İBB Başkanı İmamoğlu, dün bir kez daha çağrı yaparak bugün yine saat:16:00'da Saraçhane'de buluşmak için çağrıda bulunmuştu.İmamoğlu'nun bu çağrısı üzerine CHP'lilerin yanı sıra 6'lı masada bulunan diğer partililerin de Saraçhane'ye geldiği görüldü.


SüperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel gelişmeleri izlemek için bugün yine Saraçhane'de bulunuyor. Yüksel, İBB önünde olan tüm gelişmeleri www.superhaber.com için aktaracak.İBB önünde açıklanan program ise şöyle;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu saat 16.00’da 6’lı masa Genel başkanlarını kapıda karşılayacak.


16.30- 17.00 arası İstanbul’un 14 İlçe belediye, 10 İl belediye ve 10 Büyükşehir Belediye Başkanı sahneye davet edilerek selamlamaları gerçekleşecek.

17.00- 18.30 saatleri arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir, sırasıyla konuşmalarını gerçekleştirecek.

Tüm gelişmeleri SüperHaber'den izleyebilirsiniz.

Süperhaber Saraçhane'de... ile ilgili etiketler Saraçhane İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.