SuperHaber ortaya çıkardı! 16 kişinin ölümüne neden olan otobüs vukuatlı çıktı: 5 sene önce de kazaya karışmış

Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan feci kazada skandal bir detay ortaya çıktı. Kazaya sebep olan Özel Diyarbakır otobüs firmasının aynı plakalı aracınının 5 sene önce de hasta taşıyan ambulansa çarptığı öğrenildi.

SEÇİL BALIK

Gaziantep'te Özel Diyarbakır otobüs firmasına ait olan araç, ambulansa çarparak olay yerinde 16 kişinin hayatını kaybetmesine ve 21 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. 

Kazada 2 İHA muhabiri  3 itfaiye, 4 sağlık personeli de feci şekilde can vermişti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Superhaber skandal bir detay ortaya çıkardı. 

 Kazaya karışan firmanın 33 SR 157 aracının 5 yıl önce de hasta taşıyan ambulansa çarptığı ortaya çıktı. 

AYNI PLAKA, AYNI FİRMA

O zamanki adıyla Has Diyarbakır olarak bilinen otobüs firmasının aynı plakalı aracının yeniden feci bir kazaya sebep olması dikkat çekti.

 

 

SuperHaber ortaya çıkardı! 16 kişinin ölümüne neden olan otobüs vukuatlı çıktı: 5 sene önce de kazaya karışmış ile ilgili etiketler Gaziantep Diyarbakır kaza plaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.